Завърнах се у дома! Така Ники Кънчев коментира връщането си като

...
Завърнах се у дома! Така Ники Кънчев коментира връщането си като
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Завърнах се у дома!

Завърнах се вкъщи! Така Ники Кънчев разяснява връщането си като водещ на „ Стани богат “ след близо 10 години неявяване. Публиката посрещна емблематичния водещ с бурни овации. Той също не й остана задължен и й изпрати целувки.

„ Добър вечер, уважаеми. Аз съм Ники Кънчев и съм вкъщи. Моето място постоянно е било тук, в студиото, в храма на „ Стани богат “. Дори и когато не съм бил тук физически, сърцето ми, душата ми са били тук. Точно тук и, популярност Богу, нищо не се е трансформирало – прожекторите светят, въпросите са все по този начин вълнуващи, а публиката става все по-хубава, знаеща и жадна за още познания - и в студиото, и вие пред екраните…Вярно, малко сме поостарели. Надявам се остарели, само че помъдрели. С доста сила започваме още веднъж ", разгласи Кънчев.

Новият сезон на обичаната телевизионна игра за познания по bTV започва със специфичен благотворителен епизод. Първите звезди, които седнаха на стола на благосъстоянието, бяха Краси Радков и Алекс Раева. Играта им ще е благотворителна, в поддръжка на програмата “Топъл обяд “ на Българския червен кръст.

„ Добре си пристигнал у дома. Ти си емблемата на това предаване и доста се радваме, че ние сме първите ти посетители “, призна Алекс Раева.„ Днес да ни поддържа е Бубето от Благоевград. Те са двойка с Алекс в живота, само че аз го поканих. Познаваме се с него от 20 години, аз ги срещнах “, сподели Краси Радков, представен от флагман.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР